Coaching & Therapie

Hypnotherapie

Hypnotherapie

Vaak hebben mensen magische gedachten over hypnose, gedachten die vaak niet kloppen met waar hypnotherapie voor bedoeld is. Denk hierbij aan de shows waarbij hypnose wordt gebruikt als entertainment. Feitelijk gezien is hypnose een bewustzijnsverlaging en niets meer dan een natuurlijk staat van diepe ontspanning waarbij je ontvankelijk bent voor suggesties. Je maakt contact met het onderbewustzijn en omzeilt daarmee de kritische mind.

Terug naar de kern

Middels hypnose is het mogelijk om de emotionele blokkades en daaraan vastzittende negatieve denk- en gedragspatronen volledig los te gaan laten. Alvorens we overgaan tot hypnose is middels de BUR-methode in kaart gebracht welke gevoelslagen aan de beurt zijn om volledig losgelaten en getransformeerd te worden. We maken gebruik van directe en indirecte hypnose, regressie en ademhalingstechnieken. Regressie betekent ‘teruggaan’: je gaat terug naar een eerder moment in jouw leven, terug naar de kern van het probleem, daar waar de emotionele blokkade, de pijn of het gedrag is ontstaan. Door terug te gaan naar de kern en het daar aan te pakken, kun je het volledig transformeren. Je laat het los, daar waar het ontstaan is.

De voordelen bij Carina Sier

Allemaal hebben we zo nu en dan een spiegel of klankbord nodig om helderheid te brengen en onze perspectieven te verbreden.

Neem Contact Op

085-0041780

info@carinasier.nl

 

Openingstijden

Geen vaste openingstijden. Afspraak op aanvraag

info@carinasier.nl

085-0041780

Praktijkruimtes in Volendam en Amsterdam.
Hoofdlocatie: Volendam.

Geen vaste openingstijden. Afspraak op aanvraag.

Privacy Verklaring

Cookies & Privacyverklaring
Deze website gebruikt cookies en Google Analytics om u een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Wanneer u kiest om door te gaan nemen wij aan dat u hiermee akkoord gaat.

Lees hier onze privacyverklaring