Coaching & Therapie

Hypnotherapie en Regressie

Hypnotherapie

Vaak hebben mensen magische gedachten over hypnose, gedachten die vaak niet kloppen met waar hypnotherapie voor bedoeld is. Denk hierbij aan de shows waarbij hypnose wordt gebruikt als entertainment. Feitelijk gezien is hypnose een bewustzijnsverlaging en niets meer dan een natuurlijk staat van diepe ontspanning waarbij je ontvankelijk bent voor suggesties. Je maakt contact met het onderbewustzijn en omzeilt daarmee de kritische mind.

Terug naar de kern

Middels hypnose is het mogelijk om de emotionele blokkades en daaraan vastzittende negatieve denk- en gedragspatronen volledig los te laten. Alvorens we overgaan tot hypnose is middels de BUR-methode in kaart gebracht welke gevoelslagen aan de beurt zijn om volledig losgelaten en getransformeerd te worden. We maken gebruik van directe en indirecte hypnose, regressie en ademhalingstechnieken. Regressie betekent ‘teruggaan’: je gaat terug naar een eerder moment in jouw leven, terug naar de kern van het probleem, daar waar de emotionele blokkade, de pijn of het gedrag is ontstaan. Door terug te gaan naar de kern en het daar aan te pakken, kun je het volledig transformeren. Je laat het los, daar waar het ontstaan is. 

Hierdoor komt er ruimte voor positievere gevoelens, gedachten en nieuw gedrag, gedrag dat je verder helpt in je ontwikkeling. Ook gedachtenpatronen waar je hiervoor last van had, zullen nu minder aanwezig zijn omdat deze gedachten niet meer door oude pijnlijke gevoelens worden aangestuurd. Na de sessie voel je je lichter, luchtiger en opgelucht. Het is prettig om na de sessie een beetje rustig aan te doen.

Om tot diepgaande transformatie te komen is het aan te raden om een traject van 3 sessies te boeken.

De voordelen bij Carina Sier

Allemaal hebben we zo nu en dan een spiegel of klankbord nodig om helderheid te brengen en onze perspectieven te verbreden.

Neem Contact Op

0658014058

info@carinasier.nl

 

Openingstijden

Geen vaste openingstijden. Afspraak op aanvraag

info@carinasier.nl

0658014058

Praktijkruimte in Volendam.

Geen vaste openingstijden. Afspraak op aanvraag.