Coaching & Therapie

De BUR Methode

De BUR-methode

De BUR-methode staat voor ‘Be You Are’. Deze methode is tot stand gekomen na het onderzoeken van duizenden 1-op-1 sessies. De BUR-methode gaat ervan uit dat je in een aantal stappen emotionele vrijheid kunt bewerkstelligen. Geen ‘coping, handling, dealing’ van je problemen, maar deze volledig loslaten en transformeren. Om zo meer in contact te komen met wie je werkelijk bent.

Hoe ziet dat er in de praktijk uit?

 Middels de BUR-methode gaan we onderzoeken wat de kern van je probleem is, zodat we het ook bij de kern kunnen aanpakken. Het is belangrijk inzicht te krijgen in welke gevoelslagen er onder je probleem liggen. Deze gevoelslagen sturen negatieve overtuigingen over jezelf en het leven aan. Welke negatieve overtuigingen zijn dat? En welke strategieën hanteer je om deze gevoelslagen niet te hoeven voelen? Dit alles zal je veel inzichten geven in je zelf en in je gedrag. Vaak worden onze gedachten en overtuigingen aangestuurd door bepaalde ervaringen die we hebben opgedaan. Vanuit negatieve gevoelens over onszelf, zetten we negatieve gedachten en negatieve overtuigingen vast in ons systeem. Dit kan ons belemmeren in ons gedrag, onze visie op onszelf en op het leven. Deze gevoelens en overtuigingen brengen we samen in kaart. We gaan onderzoeken wat jij nu, op dit moment volledig los kunt gaan laten. Jij hebt te allen tijde zelf de controle op wat er aangepakt gaat worden.

De volgende stap in de coaching is om te onderzoeken wat je wél wilt; wat is je missie? Je grootste uitdaging op dit moment? Waar wil je naartoe? En de allerbelangrijkste stap: ben je bereid je negatieve gevoelens, overtuigingen en strategieën los te laten? Om volledig te transformeren?

Wanneer je kiest voor transformatie:

Middels indirecte en directe hypnose, regressie, Sjamanistische technieken en ademhalingstechnieken is het mogelijk om tot volledige transformatie te komen. Na de transformatie zul je merken dat daar waar je voorheen sterke emoties voelde zoals angst, spanning, boosheid of verdriet, de emoties nu minder invloed op je zullen hebben. Dit komt omdat je ze volledig hebt losgelaten.

Hierdoor komt er ruimte voor positievere gevoelens, gedachten en nieuw gedrag, gedrag dat je verder helpt in je ontwikkeling. Ook gedachtenpatronen waar je hiervoor last van had, zullen nu minder aanwezig zijn omdat deze gedachten niet meer door oude pijnlijke gevoelens worden aangestuurd. Na de sessie voel je je lichter, luchtiger en opgelucht. Het is prettig om na de sessie een beetje rustig aan te doen.

Een BUR gesprek is als losse coaching sessie te boeken. Voor bewustwording en het verkrijgen van inzichten in de terugkerende patronen in je leven. Na deze sessie heb je een helderder beeld van wat oplossingen kunnen zijn voor de problemen waar je tegenaan loopt. 

Als je de dieperliggende gevoelslagen volledig wilt transformeren en loslaten is het aan te raden een traject aan te gaan. Variërend van 4, 6, 9 of 12 sessies.

 

De voordelen bij Carina Sier

Allemaal hebben we zo nu en dan een spiegel of klankbord nodig om helderheid te brengen en onze perspectieven te verbreden.

Neem Contact Op

0658014058

info@carinasier.nl

 

Openingstijden

Geen vaste openingstijden. Afspraak op aanvraag

info@carinasier.nl

0658014058

Praktijkruimte in Volendam.

Geen vaste openingstijden. Afspraak op aanvraag.